Новини

Перейти назад
Поділитися:
03 квітня 2019
IX Всеукраїнський конкурс на кращий веб-сайт закладу освіти

Інтернет Асоціація України за підтримки Міністерства освіти і науки України проводить конкурс з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов формування закладами освіти відкритих і загальнодоступних ресурсів з інформацією про свою діяльність.

Цього року на участь у конкурс надійшло близько 1500 заявок і від навчальних закладів з усіх куточків України. Незалежне журі відповідно до положення про конкурс визначило переможців у номінаціях: «Веб-сайти міських шкіл», «Веб-сайти сільських шкіл», «Веб-сайти дошкільних навчальних закладів», «Веб-сайти позашкільних навчальних закладів», «Веб-сайти навчальних закладів професійно-технічної освіти».

Наш заклад прийняв участь у номінації «Веб-сайти дошкільних навчальних закладів». За результатами конкурсу сайт закладу увійшов до трійки призерів.  29 брезня 2019 року на офіційній церемонії нагородження, яка відбулася в залі колегії МОН, Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад №15 «Пазлик» Вінницької міської ради» посів 3 місце.