Новини

Перейти назад
Поділитися:
26 березня 2018
Тиждень батьківства

З 19 по 23 березня в закладі було проведено Тиждень батьківства, що дозволило залучити батьків до взаємодії з педагогами, ближче познайомити з діяльністю закладу, спробувати себе у ролі педагогів та помічників.

Понеділок: День було проведено під гаслом «Щаслива родина - щаслива дитина». Організовано фотовиставку, на якій родини могли представити своє дозвілля та захоплення.

Вівторок: День відкритих дверей. Батьки із задоволенням приходили до садочка та спостерігали за освітньою діяльністю: заняттями, прогулянками, гуртковою роботою, щоденним життям дошкільнят.

Середа: У цей день було проведено 1 етап міського конкурсу «Колискова пісня-2018», в якому взяли участь вихованці закладу, батьки, сестрички, бабусі, дідусі вихованців.

Четвер: День самоврядування. Завітавши до закладу батьки спробували себе у ролі вихователів: проводили заняття, розучували ігри на прогулянках, спостерігали за природними об’єктами. Інші – допомагали помічникам вихователів прибрати групу, принести сніданок, обід, сервірувати столи.

П’ятниця: Щоб підвести підсумки тижня та згуртувати батьків, усіх було запрошено до садочка на «Майстер-шеф», на якому вправні матусі наготувавши страв, організували ярмарку, де всі охочі могли придбати смаколики та посмакувати. Часу не гаяли і татусі. Поки матусі продавали, вони змагалися у тенісному турнірі, за що переможці отримували смачні призи.

Дякуємо усім небайдужим батькам, які брали активну участь у проведенні заходів, підтримували своїх діток, вихователів і є активними учасниками життя садочка.