Новини

Перейти назад
Поділитися:
23 квітня 2019
Тиждень батьківства

Уже традиційно, у «Пазлику» проходив Тиждень батьківства. В цьому році він незвичайний, а кольоровий. Вихователі та діти намагалися дотримуватися кольору, який був символом дня, одягнувши відповідний одяг та аксесуари.

Розпочався тиждень у червоному кольорі та фотовиставкою «Щаслива родина – щаслива дитина». Кожна група оформила свій плакат з сімейними фото під різними гаслами: «Щаслива родина – щаслива дитина», «Здоровим бути модно», «Здоров’я як стиль життя».

День жовтого та оранжевого кольорів був Днем гри. Пройшов він досить активно та цікаво, адже у батьків була змога завітати в садочок на прогулянку та провести із дітьми різні ігри (за особистим вибором).

День зеленого кольору відзначився користю для малечі, дорослих та природи. У садочку було проведено акцію «Зелена хвиля». Дякуючи батькам та дітям, на території садочка з’явився фруктовий сад, нові саджанці дерев та кущів у куточку лісу.

Блакитний та синій кольори скликали до «Пазлика» багато гостей.  Матусі приготували смачні страви, різноманітні солодощі та поспішали на Ярмарку. Кожна група презентувала свої смаколики у відповідному кольорі, зацікавлювали покупців цікавими пропозиціями, кульками, подарунками.

Останній день Тижня батьківства був досить емоційним, адже усі бажаючі завітали на розважальну програму «Хата на тата», в рамках якої татусі демонстрували свою спритність, умілість, дотепність.

Загалом, Тиждень батьківства залишив яскравий відбиток у житті садочка. Ми вдячні батьківській громаді за активну участь та співпрацю!