Новини

Перейти назад
Поділитися:
24 лютого 2023
Пишаймося, що ми українці!

#пишаймось_що_ми_українці

 

     Привіт, солдати, і хоч ми іще маленькі, вклоняємося Вам низенько! З вдячністю до Вас звертаємось, та вашу славу прославляємо, про те, що українську землю захищаєте та вільне дитинство наше оберігаєте.

     Ми, українські малята з садочка Пазлик, сьогодні пишемо Вам цього листа. В наших серцях величезна гордість за славних воїнів та не зламних захисників України. Вдячні за можливість: проживати своє щасливе дитинство у Вільній Україні, вдягти вишиванку на св' ято і жовто блакитний стяг намалювати, заспівати про калину та свою любов до України.

     Відправляємо Вам листа та маленьку «Посилочку добра»: браслети жовто - блакитні - це обереги, паперові сердечка від малечі та наші малюнки, де літак «Мрія» летить і залишає по собі лиш неба блакить, в якому не має тривоги й журби та ми на землі, на своїй Батьківщині, єдині квітучій Україні! Пишаємося Вашою хоробрістю та віримо в Перемогу!

 

#пишаймось_що_ми_українці

      Наші захисники надіслали нам свій прапор зі словами вдячності малечі. Щоб надихнути маленьких патріотів, наші оборонці передали діткам солодкі смаколики, але то не просто солодощі - це символ та заряд наснаги від мужніх захисників, що стоять на варті мирного дитинства!